Lucka nr4

Jag har en hemlis, eller det är väl egentligen inte hemlighet det är väl kanske klart egentligen. Jag har snart 21år, var varit med om två dödliga bilolyckor, första gången krockade vi i 75/80km/h andra gången var det typ i 50km/h. och båda gångerna körde vi på någon i sidan, de körde liksom rakt ut framför oss, de påstår att de inte har sätt oss, men jag vet inte. Iallafall så plockade vi dem i sidan, vilket har resulterat till att jag är sjukt rädd för att åka bil. Framför allt när det kommer någon från höger, väldigt fort. Hatar det!
Aja, det var väl det! :)
 

Jobb!

Hallåja!
Sitter på jobb nu, har ingenting att göra. Det är tråkigt. Men då har jag tid att blogga ju, hehe! Slutar ju klockan 2 idag, skönt!
Jag hoppas ni är förberedda för lucka 4 som ska öppnas idag höhö.. ;)
Kan inte avslöja vad, men de lär ni se! Puss

Lucka nr3

 

Lucka nr2

Jaha då var det lucka nr2. Tar även en hemlis här.
Jag älskar mig själv, jag skiter i vad alla andra människor tycker och tänker jag gör precis som jag vill. Jag skiter i allt skitsnack runt om kring och kör mitt eget race. That's me, take it or leave it!
 
Bjuder på en gammal bild!

Lucka nr1

Jag tänkte fixa ihop en julkalender åt er läsare faktiskt. Där jag berättar en hemlis eller ett super bra tips? Hur låter det idag? Tänkte börja första luckan med en hemlis!
 
Min hemlighet är att jag älskar vintern, jag hatar att frysa men jag älskar snön! Bara tanken på hur kul Eliaz har det ute och allt sådär, super roligt! :)
 
Förlåt att jag är sen uppe med adventskalendern men har haft förhinder!
 

MODE!

KLICKA PÅ BILDEN!

MODE!

Lovelovelove, skulle du kunna ha på dig detta?

Måndag!

Hejhej!
& förlåt så mycket. Jag vill så gärna blogga, men vet inte när jag ska ha tid till det.Jag jobbar hela tiden och umgås med Eliaz så mycket jag kan. Så det blir lite att man sätter bloggen till sidan. Men kanske kan jag blogga när jag har lunchrast på jobb? Även fast det blir tight, jag vet ju aldrig när jag har lunch eftersom det varierar varje dag. Men ska verkligen försöka bättra mig, har fått mycket klagomål på att jag bloggar för lite, och jag kan hålla med faktiskt, men jag försöker så ofta jag kan!
Såhär kallt hade vi det iallafall idag när jag gick hemifrån, herregud vad kallt!
 
RSS 2.0