filosoferar ..

.. Sitter och tänker, tänker på att livet aldrig blir som man tänkt sig. Sitter och tänker på hur folk är skapta idag? Herregud, massa skit över allt och ingenstans. Folk som seriöst lever sitt liv genom att snacka skit och trycka ner andra människor. Folk som mördar andra människor, folk som bara slåss utan anledning. Jag förstår inte var världen är på väg? Det är skrämmande egentligen att man ska behöva uppfostra sina barn i detta samhälle. Jag är ganska säker på att jag inte är ensam om att tycka såhär. 
Och de här med att världen ska gå under 21 december i år, hur många tror på det egentligen?
Jag vet inte om jag tror på det, jag vill ju inte tro på det. Men OM det skulle hända, vad händer då? Var tar alla människor vägen och vad händer efter döden? Jag tycker det är ganska spännande att tänka på faktiskt, jag tror inte man försvinner helt efter man dött, jag tror man har ett liv efter döden också. Med tanke på allt vi varit med om hemma så tror jag faktiskt att det finns ett liv efter döden, men vet inte vad för er sorts liv. 
Vad tror ni om allt detta, tror ni på andar och allt det där? 
Jag ligger också ofta och tänker på vem som egentligen skapat människan, jag tror inte på gud och jesus och allt det där. Men vem var det egentligen som skadade oss, och vad gick fel på de människorna som inte är normalt funtade? Ja herregud, det finns många frågor man aldrig får de riktiga svaret på, men ändå kan man inte låta bli att tänka, tänka och tänka. 
Vart är världen på väg, det var inte alls såhär när jag var liten. Nu är det 11-12 åringar som går och förlovar sig, de vet för fan inte des innebörd? Folk tar droger hit och dit.. Om det är såhär nu, hur är det egentligen när Eliaz blir äldre och kommer i tonåren? Tror ni att det kommer bli ett tredje världskrig?
Ja herregud jag känner att detta inlägget kommer bli sjukt långt om jag fortsätter, så jag tror faktiskt att jag slutar här. Men tänk egentligen efter på allt det här!
 

3ÅR

Hej bloggen!
Det var ett tag sen ni hörde något från mig, men som sagt jobbar jag riktigt mycket nu, och det är helt underbart. Jag älskar det. Annars utöver det så firar jag och min älskade pojkvän 3år tillsammans idag, herregud 3 år. Helt otroligt. Tiden har gått riktigt snabbt, ush ja. 
Jag älskar dig johnny!
 
Imorgon ska vi åka till ullared wiiihoo, loveit! 
Ska shoppas en jävla massa, finns det något bättre. NEJ!
Jag älskar att shoppa och slänga massa pengar på ingenting, lovelovelove! <3
Hörs sen!
PUSS
 

Nov. 21, 2012

Just nu sitter jag i bilen i Ängelholm med Erika, Kalle och fröjd. Vi har hämtat en säng åt Daniel, så vi ska snart till Åstorp och lämna den, sen ska vi hem så ska jag natta Elisz. Eller först ska vi till ett apotek också ska ha nässpray till Elisz fis!

Anledningen till att jag inte har bloggat är pga jag inte haft orken. Har haft massa annat att göra, och när jag varit ledig var jag hellre velat busa med Eliaz, jag har verkligen haft bloggtorka och ingen ork alls. Men jag känner varje dag att jag inte vill svika er så, men kan se om jag bloggar mer idag!
Puss

Jobbjobbjobb

Jobbar och jobbar hela tiden. Skönt är det! Nu slutar jag om en halvtimme, helt underbart att komma hem ska det bli. Mysa med mina pågar och försöka hinna blogga ikväll. Viktigaste är att busa med Eliaz fram tills han ska sova!
Puss kram <3

Lördag!

Har inte haft tid helt enkelt. Har jobbat som fan.. Idag ska jag faktiskt bara slappa, orkar ingenting. Sov hos Sarah igår, hade mysigt. Sen stack jag och Eliaz och fotade oss idag, kommer bilder såfort jag får dem i telefonen. Har faktiskt inte mycket mer att skriva, vet inte om jag orkar blogga mer faktiskt. 
PUSS
 

Sorry!

Känner att jag gör väldigt många förlåt inlägg till er, eftersom jag har inte tid att blogga hela tiden. Idag har jag jobbat hela dagen, så vart helt slutkörd när jag kom hem. Nu nattar jag Eliaz, eller ja försöker iallafall. Han är ju pigg som vanligt. Sen när han somnat ska jag och älskling springa in i duschen, sen måste jag sova börjar 07.00 imorgon också. Så måste vara utvilad. Men vi hörs sen får ta hulliganen lite :))

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN LINDA!

Grattis på födelsedagen Linda!
Idag blir min kära vän Linda 24år, grattis vännen!
 

Hade du tagit på dig detta?

Jag hade.. Så jävla snyggt!

SNO STILEN!

Skönhets tips!

 
 

HEJ!

Hejhej alla fina!
Jag och Eliaz har väl varit vakna en timme kanske, har käkat frukost osv. Åt mannagrynsgröt, mums!
Fan vad det är tråkigt att gå hemma hela tiden. Var ledig igår, och idag, sen jobbar jag imorgon och fredag ledig helgen. Finns fan inget att göra hemma, åh! Efter jobb på fredag ska ju jag och Eliaz fotas, så det ser jag fram emot faktiskt. Men så är det, ah vi hörs sen!
PUSS
 

You tell me!?

Smakar mitt namn bra? 
För du har de i din käft dygnet runt ;)

Godnatt!

Nu har jag och älskling precis duschat, nu ska vi snart gå och poppa lite popcorn och kolla film tillsammans. Det är de bästa med kvällarna när Eliaz har somnat, då får vi egentid och mysa med varandra. Helt underbart är det!
Vet inte riktigt vilken film vi ska titta på idag, men någon film jag kan rekomendera är helt klart "Johan Falk - kodnamn Lisa." Helt klart en av de bästa Johan Falk filmerna jag sett, det är nog fan den bästa. Aja men iallafall, tänkte mest bara säga godnatt och sov gott, så hörs vi imorgon!
PUSS
 

jag älskar dig!

Stämmer detta tjejer? ;)

Curls!

Muuuuusic!

 
 

Länkbyte!

Klicka på bilden!

I love you, bästis!

Alla borde ha en bästa vän. En vän de litar på till 100%. En vän de kan dela glädje och sorg med. Jag har en sån vän! Han är min bästa vän. Vi gör allt tillsammans. Och folk säger "man kan inte vara kompis med de motsatta könet utan att vara "attraherad av varandra" bullshit säger jag!
Jag och andra kramas och pussas på kinden och skulle aldrig få för oss att göra annat. Jag älskar min pojkvän och andre är vän med honom också. Jag och andre tycker inte om varandra på de sättet alls. Nejnej! :)

Vilken ska Eliaz få i julklapp?

Kan inte bestämma mig vilken färg han ska ha, kom igen hjälp mig. Röd eller Blå?
 

Så otroligt söt!

Denna flickan är riktigt vacker alltså, Gud vad söt!

Så sant!

Vill du bli länkad?

Vill du bli länkad i min blogg utan att behöva göra något speciellt? De enda du behöver göra är att:
  • Gilla min facebook sida ->HÄR<- 
  • Kommentera på detta inlägget att du vill bli länkad!
 

SNO STILEN!

Beauty tips!

 
 

Godmorron!

Vaknade för en halv timme sen, nu leker pågarna på deras rum. Och jag tänkte blogga lite.. Vi ska snart gå och äta frukost, kanske göra gröt idag om jag har det hemma.. Hm!
Igår jobbade jag kväll ju, 16.00-21.30 alltid roligt. Idag är jag ledig, och imorgon är jag ledig. Sen jobbar jag torsdag fredag och ledig helgen. Fredag ska jag och Eliaz fotas tillsammans, ska bli roligt faktiskt. Förhoppningsvis lägger jag upp bilder så ni får se, om ni vill så klart? :)
Tur jag slutar tidigt på fredag så man hinner dit, hehe. Iallafall, idag händer nog inte speciellt mycket ut och leka med barnen i de fina vädert, alltid roligt. Hatar att sitta inne, ush! 
Och barnen tycker det är roligt att komma ut lite, kanske gunga eller något.. 
Pusspuss.
 

Music!

 
 

SNO STILEN!

Dagens diss!

Jag har nog aldrig varit med om så mycket svartsjuka som det faktiskt finns i dagens samhälle idag. Det är helt sjukt, folk ska kommentera hur andra ser ut, vad de har på sig, vad de gör och inte gör med sina liv osv. Varför ska man bryr sig så mycket om alla andra, hur de ser ut, hur de klär sig och vad de gör och inte gör med sina liv? Varför kan man inte bara sköta sitt eget? Det finns så mycket skitsnack och svartsjuka idag, så det är helt sjukt. Det är inte så man blir förvånad längre att folk faktiskt går och snackar skit, utan det är så vanligt.. Men hallå jag menar come on, vi lever på 2012-talet det är tråkigt att se ut och göra som alla andra, har inte ni fattat det ännu?
Våga va dig själv, våga sminka dig som du vill, våga ha de kläder du känner för, våga var dig själv.
Jag menar har man ett par korta shorts idag så blir det väldigt starka reaktioner och det ska inte behöva vara så. Jag har en bekant som är glamourmodell och hon får massa elaka kommentarer hela tiden, och de roliga är att de flesta som kommenterar negativt till henne 99% av dem prenumererar på hennes facebook.. HAHA! Varför lägga ner så mycket energi på henne och vad hon gör med sitt liv, varför inte sköta sitt eget och leva sitt eget liv. Man lever bara en gång, och livet är kort. Så bitch please. Lev ditt liv, och gör det nu!
 

Dagen idag!

Hello folket.
Ligger just nu och försöker få Eliaz till att vila lite. Vi ligger och kollar pokemon tillsammans. Får passa på att kela med varandra nu så länge jag är hemma. Sen blir de jobb ikväll.

Bloggar mer när Eliaz somnat. Pusspuss

Mys med mina pojkar!

Nu ska jag och mina pågar mysa till en film. Det blir en av de nyaste Johan Falk som kom ut i föregår. Vi älskar Johan Falk så hehe. Har varit helt slut i kroppen idag, inte bara jag utan även Eliaz & Johnny. Fast Eliaz har full fart i röven ändå.. Haha det gillas. Älskar min buse. Eliaz springer här och tar olika saker och förklarar för mig vad det är. Han tittar på lampan och säger pampa, och tar nappen och säger bappo.. Haha knäppis. Trevlig söndag! <3

HELGEN!

Har inte jättemycket att berätta precis har redan berättat de mesta. Festade i fredags hos Linda, med Sophie, Linda och Linda! Vi hade sjukt roligt. Fast jag var tvungen att åka hem lite tidigare, men det löser sig nästa gång. Sen igår hade vi kompisar över igår, hade ganska trevligt. Mös mest med Eliaz.. Men han somnade vid halv tio så.. Har inte mycket mer att berätta om det faktiskt, vi kan höras sen tänkte städa undan lite nu så länge Eliaz sover. Pusskram!
 

SNO STILEN!

Förlåt, igen!

Fan jag suger ju verkligen på att uppdatera på helgerna.. Får bli bättring på det! 
Jag har inte gjort speciellt mycekt idag, bara tvättat och städat.. Så har varit i full gång hela dagen, därför jag inte tänkt på att blogga. Men måste verkligen försöka att tänka mer på er.. Mina fina läsare!
Som sagt hade jag sjuuuukt jävla roligt på maskerad festen igår, så sju in i helvetes kul hade jag. Alltid roligt att träffa nytt folk och sådär. Bäst av allt var att komma hem till min goa son. Finast i världen! <3
 
Jag har inte speciellt mycket att berätta faktiskt, ska bara ha en myskväll med Eliaz idag, kolla film och käka morötter med dippa ;) Muuuums!
Aja, hörs sen! 
Älskar er! <3

Så roligt!

Fyfan vad roligt jag hade igår med töserna på festen. Herrejävlar! Tyvärr fick jag åka hem vid tolv tiden.. -.- men hade riktigt roligt, de gör jag gärna om ohyes!
Bloggar sen, puss!

Drogorna har förstört mitt liv!

Jag tänkte berätta för er vad jag läste för ett tag sen.
Var inne och kollade på en tjejs blogg, kommer inte ihåg vad den heter tyvärr. Men hon berättar där att hon aldrig haft någon pappa, han har aldrig funnits i hennes liv, han har hållt på med droger ända sen innan hon föddes, och skriver också att folk tänker att hennes mamma var dum som skaffade barn med en knarkare, men enligt tjejen så visste mamman inte att han fortfarande höll på, han hade sagt att han hade slutat men det hade han tydligen inte. 
Hon skriver även att hennes släkt är emot henne pga hennes hat till sin pappa.. Vafan då för? Blir så arg, hon har all rätt att inte tycka om sin pappa. Han kan inte bete sig hur som helst och tro att han fortfarande ska få kärlek från henne, nej i helvete heller. Jag tycker denna tjejen gör helt rätt, hon är stark. Jag är glad att min pappa alltid funnits där, han har jobbat mycket det har han gjort men han har alltid funnits där om det varit något. Hoppas allt löser sig mellan denna tjejen och hennes pappa en dag, det förtjänar hon. Hon förtjänar att må bra  <3
 

Beauty tips!

 
 

Fett diss till NATTSTAD!

Tänkte ta dra dagens största diss någonsin. Och den går faktiskt till nattstad.se bloggade där förut ju. De betalar inte ut blogglönen man tjänar, jag har varit i kontakt med han som är admin för nattstad och han flyttar hela tiden en månad på när jag skulle fått min lön, först var det 25 september sen var det 25 oktober, men vet ni vad vilket fall som helst har jag fortfarande inte fått den? Tycker det är jävligt dålig stil, men kan ju välja på nattstad om man vill tjäna pengar eller inte och väljer man att man vill det så är det väl en självklarhet att man ska få ut pengarna? Jag menar man skattar tillochmed för de pengarna.. Jag tycker det är förjävligt.. Så en fett diss till Nattstad!
Jag känner även andra bloggerskor och bloggare som bloggar på nattstad men inte fått ut sin lön och därför bytat portal till något annat. Jag förstår dem för man blir jävligt less på skiten.. Nej fyfan de kan dra så långt åt helvete det bara går. 

Godmorgon!

Jag och Eliaz har precis vaknat. Skönt att sova ut för en gångs skull, hehe!
Idag är jag ledig från skolan och därför har jag Eliaz hemma idag, så han slipper bara på dagis 
Fredag idag och det är maskerad fest hos Linda ;) Jag hoppas jag ska dit alltså, har ju köpt kostym och allting! 
Sen blir det kanske ta en cider eller något på krogen med johnnny, fredde och marcus?! Kanske.
Längtar som fan tills måndag, då börjar jag jobba. Första passet 16,00 - 21,30 så det ska faktiskt bli roligt. 
Har inte mer att skriva här just nu utan det kommer fler inlägg sen istället.
PUSS
 
 

Videoinlägg!

HOME!

Såja då var man hemma igen, nu ska Eliaz lägga sig direkt.. Han är redan uppe på övertid. Dagis imorgon, och sen ska jag till skolan. jag längtar fan tills jag börjar praktisera nästa vecka, ser faktiskt riktigt fram emot det. Jag älskar att jobba, framför allt med att hjälpa människor. Nej nu har jag inte mycket mer att skriva om just nu ska försöka hinna lägga in "sno stilen" sen men det är inte alls säkert jag hinner, beroende på hur snabbt Eliaz somnar idag. PUSS!
 

Facelook, outfit & bilder!

 

 

 

 

 

 

 

Videoinlägg!

Tandläkarn!

Sitter hos tandläkaren med Johnny just nu. Så tråkigt detta är! Ikväll ska jag, Johnny och Eliaz hem och käka middag hos ett par gemensamma vänner vi har som har en dotter i Eliaz ålder, de ska bli trevligt. Så kommer kanske vara lite seg idag men ska försöka blogga så mycket jag kan. De kommer dagens facelook och outfit idag också. Puss

TÄVLING!

 
Funderar på om jag ska ha en tävling där jag ska lotta ut ett presentkort på väla, värde 300kr? Vad tycker ni?
 

Praktik!

Hejhej!
Har äntligen fått reda på var jag fick praktik någonstans och ser verkligen fram emot att börja nästa vecka. Har även varit flitig och sökt en massa jobb idag. Så förhoppningsvis får man någonting. Jag tänkte ta tag i mitt körkort och påbörja en intensiv kurs i slutet av november, hm. Har inte riktigt bestämt mig ännu. Men vill så gärna ha körkort alltså.. Jag hinner kanske inte blogga mega mycket idag, ska försöka. Men har riktigt mycket plugg som ska lämnas in imorgon, GAH! Panik! hahah!
Jaja, ska börja plugga nu hörs sen!
PUSS
 

MUSK!

 

Dagens diss!

Eftersom jag är jävligt arg då, så får väl dagens diss gå ut till folk som gör skillnad på barn. Jag blir så jävla irriterad, speciellt när det är barn i ens egen familj? Varför gör man så? Ett barn är oskyldigt? Eliaz har aldrig gjort något fel? Förstår inte varför han ska bli tagen i andra hand hela jävla tiden, han står ut med så jävla mycket men klagar aldrig, hur fan kan man göra så, säger bara en sak fuck off!
 

SHOPPING!

Trött!

Hejhej fina ni!
Första dagen i skolan idag efter lovet. Segt men ganska kul att vara tillbaks, träffa alla vänner och så. Slutade klockan 4 idag, helt slut i huvudet är jag alltså. Förbannad är jag också. Fattar inte hur man kan göra så stor skillnad på barn, framför allt sina egna barnbarn? Usch de äcklar mig, dra åt helvete vad de äcklar mig!
Ska lägga in lite shopping tips till er idag tänkte jag, gjorde ju inte det igår eftersom jag pluggade hela dagen -,- 
Ber om ursäkt för det, så ska försöka hinna med det idag. PUSS
 

I skolan!

Bloggar sen finisar! ❤

MINI SHOPPING!

 
Var som sagt och shoppade igår, tänkte visa lite av de jag shoppade!

HELGEN!

 
Hej alla fina!
I fredags var ju jag och johnny på resturang tillsammans, hur mysigt som helst. Gör gärna om det! Vi käkade asgod mat på en kinesresturang och det var allmänt romantiskt. Konstigt nog eftersom vi båda är icke romantiker. Hahah, vi hatar romantik. Vi skulle lika gärna gå på mc donalds och sätta oss och har en trevlig middag där, haha. Men jag är faktiskt glad att jag tog tag i det och tog mig till en romantisk kina resturang, det är lite ovant. Vi brukar inte göra så, hehe! 

I lördags, igår alltså var vi först på familia så jag fick shoppa lite.. Sen stack johnny och träffade sina kompisar och jag stack med pappa till IKEA och lite så, sen stack vi hem till pappa och mös lite.. Johnny hämtade oss vid 7 kanske. Så stack vi hem och käkade pizza, snacka om nyttigt xD! Sen hade vi bara lite trevligt med johnnys kompisar, små pågar de dära. Vi hade faktiskt ganska roligt, sen blev det att vi la oss vid typ 3 halv 4, jag kollade falk, and that's it. Sen somnade jag.. GODNATT! 
 
Söndag idag, och jag måste plugga, men jag pallar fan icke alltså. Vem fan har prov en måndag? Öh, död åt det! 
Johnny ska ta med Eliaz någonstans medans jag pluggar, så jag inte har honom att tänka på medan jag pluggar. De är jag väldigt tacksam för, behöver lugn och ro.
 
PUSS
 

Söndag!

Usch ja, då var denna helgen över.. Blir att plugga hela dagen, tillbaka till skolan imorgon och direkt prov på morgonen.. Orkar inte! Men jag måste. Somnade 4 inatt, bra där Samantha! (y) Låg ju och kollade på de nya johan falk filmerna. Nu ska jag iallafall äta frukost innan jag börjar med någonting annt. Pusshej!
 

Dagens bilder!

Varit på familia idag och shoppat lite, kommer bilder.. Antagligen imorgon! Puss

Godmorron!

Hej fina ni. Har precis käkat frukost med Eliaz & Johnny. Tror jag ska ut och shoppa idag igen, behöver nya bh;ar. 
Men får se, måste även plugga till provet vi har på måndag. Vem fan sätter ett prov på en måndag, efter ett lov? Jo, Marie-Polis! Men det är bara att se glad ut, och göra det. Igår hade jag en underbar dag med mitt hjärta, först var vi och käkade på resturang sen mös vi bara. Eliaz och jag hade även lite mor och son tid som ni såg hahah. Älskar min bebis, han älskade när vi tog såna galna bilder, hehe! 
Så det kommer nog fler såna, kanske. Hahah!
Har inte mycket att skriva nu faktiskt, så vi kanske kan höras sen. Bloggar mer sen!
 
 
 

Jag & buse!

Jag och Eliaz har haft lite mor och son tid! Vi har käkat gott, kollat film & tagit bilder på datorn. Haft super roligt, älskar dig min prins!

Restaurang!

Sitter med älskling på en fin Kina Resturang. Hörs sen!

Gummi bear!

Jag sjunger!

 Här är en liten del av covern jag sjunger, säg till om ni gillar det så lägger jag ut hela låten!
Fick en fin kommentar av en känd kille som håller på med musik, han kallar sig gmx!

Dagens beautytips!

 

10 frågor om mig!

Jag har fått ett antal frågor men har bara valt ett par stycken att svara på, det blev tio stycken som jag kommer svara på hoppas att de duger. Kommer kanske svara på fler vid ett senare tillfälle!
 

1. Ditt fullständiga namn - Eva Samantha Elenore Kjellerup.
2. Vad skulle du vilja heta i förnamn? - Jag är ganska nöjd med Samantha faktiskt, jag tycker det är fint.
3. Har du ett förhållande? - Ja, det har jag!
4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? - Om 24 dagar har vi varit tillsammans i 3år.
5. Har du haft sex med fler än 5 personer? Ja det har jag faktiskt, men går inte in mer på det.
6. Vilken var den bästa tiden av ditt liv? - Bästa tiden av mitt liv var gymnasiet, saknar vännerna där, alla fester, gud så roligt man har haft. Sen självklart när jag fick min son.
7. Vilken har varit den värsta tiden i ditt liv? - hm, tror de var när min kusin gick bort förra året.
8. Hur lång är du? - jag är 160cm.
9. Vad väger du? 54kg.
10. Har du haft något seriöst förhållande? - Ja, alla mina förhållande har varit seriösa.

 

 

SNO STILEN!

Klicka på bilden för att komma till kläderna!

Dagens diss!

 
Förstår inte hur folk kan ta på sig såna här tröjor? hur snyggt är de egentligen, Och att folk ens köper de, ge mig en kofta och jag kan göra hål i den själv? Nej usch så fula dem är, det är något jag aldrig skulle få för mig att ta på mig, fyfan!

TIPS!

Jag älskar leopard mönstret. Helt underbart är det, cepe snyggt!
Klicka på bilden för att komma till klänningen!

Svar på kommentar!

 
 
Istället för att svara på alla frågorna i en frågestund så gör jag såhär att jag svarar på era frågor efter hand, eftersom det inte kom så många frågor denna gången som jag har fått de andra gångerna. :)
 
Hej Filippa.
Jag tar inte frågestunden i en video denna gången eftersom jag gjort det de andra gångerna och majioriteten ville jag skulle skriva det denna gången. Jag fick inte så farligt mycket bristningar under graviditeten, men lite fick jag. De syns men de syns inte lika mycket mer. Mina föräldrar blev glada, men min pappa ville klart jag skulle vänta, han tycker att man ska göra allt man vill i livet först innan man skaffar barn, men han var ju klart glad för min skull. Min mamma blev jätteglad, hon visste hela tiden att jag skulle bli en ung mamma. Jag och min kille bor tillsammans kan man säga, jag har en egen lägenhet dock, så vi är hos mig ibland och hos honom ibland. Vi har börjat leta hus tillsammans nu faktiskt. 
 
Så ser min mage ut nu, man ser dock inga bristningar på den märkte jag, hehe. Men man gör irl, men som sagt har inte speciellt mycket.. De röda jag har där vid min piercing är där mina tights satt, hahah! :)

Dålig update!

Har haft full rulle hela tiden så jag har inte haft tid att blogga, men ska försöka bättre mig. Igår var jag på ullared, köpte en massa fint. Gud vad jag shoppade, jag älskar det! Efter ullared stack jag till sko butikerna utanför och köpte två par skor, ett par sjukt fina uggs, i love them! Jag ta bild senare, sen inne på ullared blev det mest julklappar, och kläder till Eliaz. Eliaz fick riktigt mycket där uppe iallafall, kul! 
Idag är de hemlisen som jag berättade om i veckan, var tror ni det kan vara för något.. Kan ni gissa?
Vilket av dessa tre alternativ tror ni jag och johnny ska göra tillsammans idag?
 
  1. Gå på resturang
  2. Gå på bio
  3. Bara ligga hemma och mysa
 
 

Vill ha!

Jag vill ha dessa alltså!
Förr eller senare ska jag ha dem också! Någon som kan tipsa på var man kan köpa dem? ;)

ULLARED!

Hej alla fina, sovit gott? Det har jag gjort. Men som ni ser är jag uppe med tuppen, har hunnit duscha och allting. Nu ska jag slänga i mig frukost sen bär det av mot ULLARED! Så jävla nice. Har riktigt länktat till denna dagen alltså, hehe! Så jag hinner inte blogga speciellt mycket just nu, och kommer nog inte göra under dagen heller, men gör det såklart när jag kommer hem. Vi hörs sen, pusspuss.
 
RSS 2.0