Sno stilen!

klicka på bilden för att komma till sidan du kan köpa sakerna på!

Hembygdsparken

Har inte bloggat alls idag, har varit på hemygdsparken hela dagen med Eliaz, har haft sjukt kul.. Eliaz älskar det!
Han har lekt och kollat på djuren hela dagen, mysigt!
Imorgon blir det ULLARED! Som jag ser fram emot det alltså, jag älskar ullared.. 
Kommer bilder från dagens aktivitet iallafall!
 
 

Bloggar sen!

Bloggar sen, är på hembygdsparken med Eliaz, kommer bilder sen! Puss

Godnatt!

Ville mest bara säga godnatt.
har antagligen gått och lagt mig nu, eller så myser jag bara med min älskade man.
Jag älskar er mina fina bloggläsare och önskar er en godkväll!
 

Hemlighet!

Fick ett jättegulligt sms utav min älskade man innan idag, när han var på jobb. Det är en hemlis, men kommer vissa för er på fredag, eller kanske torsdag kväll. Det är någonting vi ska göra tillsammans jag och johnny, helt ensamma utan barn! ;)
Hoppas ni ser fram emot detta, älskar er!
 

Jag ångrar det inte!

Jag ångrar inte mig en sekund att jag började blogga här istället. Har fått massvis med fina kommentarer om att det var bättre jag bloggade här, och att min blogg är mycket finare och mer intressant nu. Roligare att läsa när designen är så fin osv. Gud vad glad jag blir! De enda man kan känna är väl att man har alla andra bilder från Eliaz när han var liten på den andra bloggen osv, men har jag ju den gamla bloggen kvar så det är ju bara att ta de bilder jag vill ha därifrån så det är ingen fara så sett. Men vill tacka er mina fina läsare för allt stöd ni ger mig, och all inspiration ni ger osv. Jag älskar er verkligen, jättemycket. Ni är guldvärda! 

Jag skiter i alla negativa människor, de kan inte trycka ner mig hur mycket de försöker. För ni som är glada och postivia är så mycket mer värda än det. Och jag tar hellre till mig någon postivit än de negativa! :)

Länkbyte - ingen mindre än..

Har ett länkbyte med en väldigt speciell tjej, vi går i samma klass på komvux - omvårdnads pogrammet. Vi har kommit varandra riktigt nära faktiskt, jag gillar henne. Hon bra tjej, en stark tjej! Skriver om allt möjligt i sin blogg, som tex träning, sin dotter Melanie, men även sin pappa (Eddie Meduza). Jag gillar hennes blogg, hon vågar va sig själv, inte många som gör det i dagens läge. Hon är sjukt undethållande och en sjukt bra vän. <3
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg. PUSS
 
 
 

Dagens låt!

 
 
 
Denna killen är sjukt jävla duktig, älskar hans musik, hans cover ja whatever, Chester see <3

Så otroligt söt

Hahah tvungen att lägga in denna, kolla så söt min kille är :)

Dör av skratt, kolla hit!

Hahahahahhahahaha!

Försök att inte skratta!

Videoinlägg - kamelpung!

Dans!

Eliaz gillar Pontuz & Jon's musik! ❤
För er som inte vet vilka det är, kommentera så ska jag berätta ;)

Länkbyte - någon?

  • Är inte intresserad utav ett länkbyte så kommentera här nedan.
  • Du kan också skicka iväg ett mail på [email protected]

Bästa tjej kompis!

Jag har en gammal barndomsvän som alltid kommer vara världens bästa för mig. Hon heter Amanda, fyller år dagen efter mig, hon är alltid 1 år och en dag yngre än mig. Hon har två barn, Milton & Melanie. jag saknar henne så sjukt mycket. Vi bor inte så jättenära varandra numera, synd! Hon bor i Landskrona & jag i Klippan, det är dock bara en tågresa dit. Men det blir inte att man träffas speciellt ofta som man önskar att man kunde. Hon har fullt upp med sina barn och jag har fullt upp med skolan och mitt barn. Men jag vill hon ska veta att jag älskar henne och hon är och kommer alltid vara min bästa tjej kompis. Alla våra fina minnen vi har tillsammans, helt sjukt. Vilka dumma saker vi har gjort, det finns kvar, allt finns kvar inom mig. Allt vi har gjort, allt vi har tänkt att göra. Kommer ihåg när vi lurade upp folk på hennes rum en gång, hennes mamma sa nej men de klättrade upp genom fönstret. Om jag inte minns fel var det faktiskt, johnny, jesper, fidde & 08:orna. Det var riktigt roligt, hur gamla var vi 12-13? Ja, något sånt.. hahah ganska roligt. Men vi har fler minnen än så.
 
Amanda, i love you. Du är världens bästa. Du har blivit en person jag aldrig trodde fanns. Du är en underbar mamma till dina barn, du är inte alls som du var förr, du är så mycket bättre. Jag hoppas att vi alltid kommer vara vänner, för dig kan jag prata med allt om. Och du ger mig råd och du lyssnar. Och tro mig jag gör samma för dig, alltid! Allt du säger till mig stannar hos mig, i'll promise you. <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SNO STILEN!

 
Klicka på bilden för att komma till looken!

Svar på kommentar!

 
 
Hej Johanna!
- Jag vet faktiskt inte vad Eliaz skulle heta om han var en flicka, jag hade många namn men inget mannen gilla, hehe! Det tog oss ganska lång tid innan vi var överrens om namn överhuvudtaget. Så flicknamn hade vi faktiskt inga som vi tyckte om gemensamt. jag tycker om Isadora som flicknamn, pojknamn har jag alltid gillat tino, melwin och så. Lite ovanligare namn, men Melwin tog tyvärr en kompis till mig rakt framför näsan på mig, jag tycker inte man gör så. Men iallafall, jag gillar Eliaz och han är verkligen en liten Eliaz. :) Så vi är nöjda med vårt val.
Vi vill gärna ha fler barn, så vi får väl se ;)
 

Beauty tips!

Du behöver: Hårborste, plattång, eventuellt lite hårspray i slutet.
 
 

Godmorgon!

Eliaz vaknade vid halv 7 imorse, och var riktigt pigg. Dock somnade han om vid 8 tiden och sover nu fortfarande. Mina fina prins. Jag vet inte alls vad jag ska göra idag, men kanske städa, eller något. Busa med Eliaz allafall, ut i de fina vädert men honom, han älskar att vara ute och vem gör inte det?
Men nu ska jag äta frukost iallafall, hörs sen PUSS!
 
 

MUSK!

 
 

SNO STILEN!

 

Hänger inte ut någon!

 
Jag fick precis en kommentar av någon som inte vågar nämna sitt namn, ovanligt va. iallafall i kommentaren stod de "så fult att du hänger ut dina vänner på facebook." eller något liknande. 
Kan säga såhär, jag hänger inte ut någon, jag säger vad jag tycker, och det har jag rätt till då vi lever i ett land som har yttrandefrihet, om "anonym" vet vad det är för något?
Sen om du stör dig på mina statusar och inägg på blogg & facebook så råder jag dig till att sluta läsa, ta väck mig som vän på facebook och sluta läs min blogg. Svårare än så är det inte. Jag kommer fortsätta att skriva vad jag tycker och tänker, och hur jag känner så är det bara. Tänker inte ta åt mig från någon som inte ens vågar nämna sitt namn!
 
Tack och hej!

Rensar mina tankar!

 
Jag bara sitter och funderar på en sak, varför är vissa personer som de är?
Varför bara sluta höra av sig efter att de kommit något nytt i deras liv, och skita i att svara, skriva inlägg som riktas åt en, personen måste tro man äör fett trög alltså? Varför inte istället då säga vad man gjort, så man kan reda ut det? Många säger åt mig att lägga de på hyllan, men det är inte de lättaste, inte när man varit grymt bra vänner, hittat på massa saker tillsammans, delat, bra och dåliga minnen tillsammans, pratat om allt. Varit som systrar rent ut sagt, sen nu INGENTING! 

Jag kanske får göra som mina vänner säger till mig, lägga de på hyllan och skita i det, hoppas på att personen kommer tillbaka om jag inte visar något intresse? Men känns inte riktigt så, men vill personen bete sig på de sättet och inte växa upp och ta de som en normal vuxen så vet jag faktiskt inte om jag vill ha personen tillbaka i mitt liv? 
 
 

SEX & FÖRLOVNING!

En fråga?
Har det blivit någon trend bland små flickor att blogga om sex? Seriöst, vi skiter väl i hur du och din kille har sex, och hur ni gör för att tillfredställa varandra. Man ser överallt små töser som länkar sina bloggar och skriver om sex, antagligen för att få fler läsare. Patetiskt!
I min förra blogg, skrev jag ett inlägg om hur svenskar ger bäst sex, that's that.
Men skulle aldrig få för mig att skriva om hur jag och min pojkvän gör.. Never in my lifetime. 
Det är pinsamt, riktigt pinsamt. Något som också är sjukt pinsamt är folk som går och förlovar sig, såg på facebook en p12 som skrev att han och hans tjej precis förlovat sig, det finns ju ingen motorik i de hela längre, vafan? Jag och min pojkvän har snart varit tillsammans i 3år och vi har inte ens börjat diskutera det.. Jo vi har faktiskt pratat om det, men det är ingenting för oss, vi blev inte mer kära i varandra för att ha en ring på fingret. Jag är inte that kind of girl. Alla gör det nu för tiden, och därför vill inte heller jag. Hatar att göra saker som alla andra gör. Och som jag sa, man blir inte mer kär i varandra för man har en ring på fingret. 
Det finns andra sätt att visa det på. Tycker de är fett löjligt att förlova sig efter 1 månad eller två också.
Aja, det är vad jag tycker iallafall.
PUSS
 

Vad tycker du?

 

Maskerad fest!

Nu har jag äntligen hittat vad jag ska vara på Lindas maskerad fest! ;)
Kommer visa er när dagen är inne! ;p
 

Julklapp!

Har ni börjat tänka på julklappar ännu, jag har precis klickat hem en julklapp till min älskade pojkvän. Vill inte säga vad det är, men det lär ni märka ;) Sen till min son ska vi köpa en Eldriven bil, kommer blir på den sen när vi bestämt oss för vilken det blir. Vad önskar DU dig i julklapp? 
Jag önskar mig smycken, konstigt nog. Jag är ingen smycke tjej annars, eftersom jag har nickelallergi så det är inte alls roligt att bära smycken. Visseligen finns det nickelfria smycken, men ändå. Sen önskar jag mig massa fint till lägenheten, eller kanske huset ;) Eftersom jag och min pojkvän har börjat titta på hus, lite smått! Skönt!
Hörs sen!
 

Ingen ork!

Förlåtförlåtförlåt.
Har inte haft någon ork alls till att blogga, det känns som man måste blogga hela tiden för att ligga på topp så att säga, och det har jag varken ork eller tid till. Det känns helt värdelöst. Men jag försöker hålla igång för er skull, för jag vet det var sjukt många som blev besvikna när jag sa att jag nog inte pallade blogga mer.. Så jag fortsätter för er skull
Men vet inte om jag kommer blogga mer idag, men ska helt klart försöka hinna med mer imorgon.
Kan iallafall berätta att idag har vi varit på de nya shoppingcentert i Malmö som jag redan glömt namnet på. Jag tyckte där var för mycket folk, men det är inte konstigt nu när de öppnades i torsdags. Men innevädigt tyckte jag det var väldigt rörigt, också kanske för att de var mycket folk jag har ingen aning. Efter det stack vi och handlade lite på coop, blöjor och så. Annars har de inte hänt speciellt mycket, har haft sovmorgon idag. Så skönt, johnny tog upp eliaz halv 7 imorse så jag fick sova vidare.
 
aja, vi hörs sen!
PUSS
 

Hade du tagit på dig detta?

Det hade jag, sjukt snyggt!

Shirazzi ft. Hanna Widerstedt?

SNO STILEN!

Skolan idag!

Som ni såg på bilderna nedan så har vi skurit i grishjärtan idag, faktiskt riktigt roligt att veta hur ett hjärta är uppbyggt. Och tillochmed att få känna på det hur det känns, måste ju säga att hjärtat är en riktig stark muskel. Ni visste väl om att hjärtat är en muskel? 
Fyfan änltligen LOV! 
Som jag ska slappa, och leka med min buse. Han är också ledig heeeeela veckan, fast fick ringa dagis om jag skulle behöva ha honom där någon timme, för vi fick ju faktiskt läxor över lovet -,- FML!
Ska ha prov måndagen direkt efter lovet, kul ju!
 
Jahapp, idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Ska försöka uppdatera er så mycket jag kan med tips och så tänkte jag! Kanske göra ett collage med nelly.com ' s nya modenyheter!
Vad tycker ni om det? Låter det som en bra idé. 
 
aja, vi hörs sen!
PUSS
 
Somnar gott hos mamma efter dagis, har saknat mamma massor, så får kela extra mycket när man kommer hem!

Skurit i hjärta!

Hej bloggen!
Har varit lite off idag förlåt.
Men det blir det snart ändring på.
Idag i skolan har vi skurit i hjärta, så jävla intressant att få se hur ett hjärta ser ut invändigt, hur ofta händer de att man får se det liksom?
Har tagit bilder så ni får se hur hjärtat ser ut ;)

Stressig!

Hinner inte skriva allt för mycket just nu, är stressig som fan. Men ville bara uppdatera er, puss <3

Bilder!

Har tagit lite bilder av min fina son idag. Ikväll har vi bara myst tillsammans, jag och mina killar ;) nu ligger vi och kollar kung fu panda 2. Eliaz verkar gilla den iallafall haha. Tur att någon av oss gör det xD!
Här har ni bilderna iallafall,
Puss!

Frågestund!

Tänkte dra igång en frågestund, kan vara bra såhär nu när jag precis bytat blogg. Fråga vad ni vill precis som vanligt, svarar på allt. Skriv även i kommentaren om ni vill jag svarar i videoinlägg, eller om jag ska svara i ett vanligt inlägg. Ni kan kommentera här under, eller skicka mail till [email protected]
 

Jag testade!

Sminktips!

 

Hur får man läpparna att se fylligare ut? Spana in tipset nedan!

Hur får jag ögonfransarna att hålla sig böjda hela dagen? 
SVAR:
 Byt ut din vanliga mascara till en vattenfast variant. De har en lättare formula och är med andra ord inte lika tunga på fransarna.

Vilken typ av foundation ska jag välja?
SVAR: 
Välj foundation efter din hudtyp. Torrisar passar bäst i flytande och återfuktande varianter medan fet hy blänker mindre med i oljefria foundations. Har du akneproblem, prova en foundation som innehåller mineraler. 

Hjälp, min concealer är slut och det är kris!
SVAR:
 Kolla locket på din foundation! Där finns det ofta foundation som har torkat och fått en tjockare konsistens. Den passar perfekt som krisconcealer!                 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
Hur får jag ögonskuggan att sitta hela dagen?
SVAR:
 Ögonskugga sitter mycket bättre om du grundar med en ögonskuggeprimer. Eller prova att dutta foundation på ögonlocken och försegla med puder.

Hur hittar jag rätt nyans på min foundation?
SVAR:
 Applicera färgen på din käklinje, inte handen. Din hand och ditt ansikte har ofta inte alls samma färg, så varför ska du matcha din nya foundation med dina händer?

Kajal eller mascara, vad kommer först?
SVAR: 
Applicera alltid kajal före mascara! Annars kan din hand komma emot dina fransar och göra att de kletar ihop sig som spindelben. Ögonskugga ska också på före mascara.

Hur får jag mina läppar att se fylligare ut? 
SVAR:
 Måla munnen med ett rosa läppglans och applicera därefter ett riktigt glansigt läppglans i mitten på din underläpp.

Läppglans är snyggt, men inte på dricksglaset!

Vilken ögonskuggefärg är snyggast?
SVAR:
 Den som du känner för. Tänk på att ljusa nyanser förstorar medan mörkare färger förminskar. 

Hur får jag läppglanset att sitta bättre och längre?
SVAR: 
För att ge ditt läppglans lite längre hållbarhet: grunda först med ett läppbalsam som innehåller vax.

Vilken rougenyans passar mig?
SVAR:
 Investera i lätta och klara toner som ger en fräsch look. Tyngre nyanser kan få ditt ansikte att se både äldre och dystert ut.

Jag hinner inte sminka mig på morgonen!
SVAR:
 Satsa på ett klarrött läppstift eller ett rosa cremerouge. De klara färgerna kommer dra uppmärksamheten från ditt osminkade ansikte och göra att du ser pigg och fräsch ut i alla fall. 

Vad kommer först, concealer eller foundation?
SVAR:
 Applicera alltid concealer efter foundation, annars kommer concealern bara att kletas bort.

Hur undviker jag äckliga läppstiftsmärken på glaset?
SVAR:
 Slicka snabbt kanten på glaset innan du dricker. 

Hur får jag min hud att se piggare ut på rekordtid? 
SVAR:
 Ett läppstift i en varm rosa nyans drar uppmärksamheten till sig och gör att din hy ser piggare och friskare ut.

Ohlala!

Äntligen har jag hämtat hem min son, det är så skönt att ha honom hemma. Min lilla buse. Nu möblerar han om hela hemmet hos mig hahahah, han är för rolig. Jag älskar dig Snutte!
Jag har hunnit tvätta undan all tvätt vi hade iallafall, och städat så nu är han fint. Har tyvärr inte hunnit plugga ännu, får göra det sen eller imorgon.

Men just nu luktar här inte hallon, tror någon gjort något i blöjan.. Så nu blir det att byta på buse. Vi hörs sen. Puss

Inspiration

 

Bilder på världens finaste människa!

min son!
 

Godmorgon, eller?

 
Är detta ni om morgonen eller, hahah? Det är typ jag, eller vissa dagar är jag riktigt pigg och går upp direkt, andra dagar är jag så som på bilden, och vill bara gå och lägga mig igen. Usch!
Iallafall, idag är det Onsdag, tänk att halva veckan har redan gått, sjukt fort? Och idag fyller min bästa vän 20år. Grattis till honom. <3 
Jag är hemma från skolan idag, för att jag är fortfarande sjuk, hatar det!
Idag ska jag förska plugga undan så mycket som möjligt, samtidigt som jag tvättar. Ska snart springa ner i tvättstugan och ta tvätten, hm. Jag lämnade Eliaz på dagis idag, känns som det är lite lättare att plugga, städa och vila när han inte är hemma. Även fast han vill väl, hahah. Min goa unge. 
 
Yes folks, vi hörs sen!
Pusselipussnuss.
 
 

Godnatt!

Tänkte mest bara säga godnatt. Jag somnar nog snart, ligger och tittar Beck fast man sett dem tusen gånger! Men dem är lika bra ändå. Aja, bloggar mer imorgon. Love you!

Min pojkväns nyaste låt!

5 steg till ett bättre självförtroende!

  1. Våga tro på dig själv, säg inte jag kan inte. För du kan, bättre än du tror.
  2. Tro inte att du är dålig bara för du misslyckas, utan upp på fötterna och försök igen. Du klarar det. - bättre lycka nästa gång, right?
  3. Säg till dig själv att du är fin som du är, minst en gång om dagen. - trust me, det hjälper!
  4. Skit i vad andra tycker och tänker, du är som sagt fin precis som du är.
  5. Tänk på att när någon trycker ner dig är det för att du är på en högre nivå än dem. - alltså ren avundsjuka!
 
 

BLOPPIS!

Säljer en röd everest jacka, kort modell.
Storlek XS, men passar utan tvekan en S också.
Köpte den för 999kr.
Bud!

Stämmer det?

Svar på tal - mobbning!

Tänkte göra ett "svar på tal" idag faktiskt. Jag är så otroligt trött på all mobbning som försigår runt om kring, är jag ensam om att vara trött på det eller? Nae det tror inte jag, vad kan man då göra åt saker? SLUTA MOBBA VARANDRA! Sluta kalla varandra de ena och det andra, lägg av att tryck ner varandra. Varför gör man det, till vilket nytta? Mår du bättre för att du trycker ner och spottar på någon som redan ligger ner? Blir du mycket snyggare av att säga att en annan är ful, eller äcklig. Vinner du en kille genom att försöka trycka ner hans flickvän? Nej, det gör man inte. Så det är bara onödigt. Tycker faktiskt synd om människorna som lever att att trycka ner andra, de kan inte ha mycket till liv. Vem orkar ägna sitt liv att snacka skit om andra, eller att mobba dem? Det är ganska ironiskt hur coola de själv tror dem är, men i själva verket är dem inte de minsta coola, bara otroligt fega!
Jag har tusentals tjejer & killar som mailade in till min gamla blogg, och min mail om deras upplevelser, deras uppväxt, ja allt de hade varit igenom som handlade om just mobbning. Och jag blir rörd, så otroligt jävla rörd. Hur folk kan behandla andra människor så, som den tjejen som blev mobbad av sin egen kusin, icke normalt. Familjen ska hålla ihop! 
Man kan inte tycka om alla, men man kan lära sig att acceptera alla människor, så är det bara.
 
tack och hej!
Vad tycker ni om mobbning, och vad skulle DU göra för att stoppa det?
 

Fuck it!

Fick gå hem från skolan idag igen, jag mår inte alls bra. Huvudsaken är iallafall att jag testade gå till skolan. Det är de viktigaste tycker jag iallafall.. Nu ligger jag på soffan och vilar, skönt!
Jag känner att jag är ganska aggressiv idag, haha. Kommer komma ett långt inlägg om en sak som stör mig sen.

Puss

Godmorgon!

 
Har inte orkat blogga ännu, har haft en stressig morgon, mår fortfarande inte alls bra. Har ont i magen osv, ush..
Eliaz är iallafall lämnad på dagis och jag sitter i skolan och väntar på att vi ska börja. Idag händer inte speciellt mycket heller, blir att vila, vet inte om jag orkar hela skoldagen idag. Mår skit alltså, det suger! 
Men skit i det, idag när jag lämnade Eliaz på dagis så hade de hängt upp lite saker de hade gjort igår. De hade haft halloween pyssel, hehe mysigt. Så de hade gjort spöken utav sina fötter, jättefina var dem!
Har bild på Eliaz spöke jag tänkte lägga in haha. 
Aja, orkar inte skriva mer nu, hörs sen!
PUSS
 

Mobbning - gamalt inlägg!

Som ni säkert kommer ihåg startade jag en sak på bloggen där jag ville ni skulle skicka in era historier om ni blivit mobbade, har mobbat andra, och var det tagit er idag?!
Tänkte dela med mig utav en historia idag, trevligt va?
Faktiskt super roligt att det var så många som skickade in sina historier, och jag hoppas på ännu fler!

Hej Samantha!

 

Jag tycker att det är en bra ide du har om att ta upp mobbning på bloggen. Det är verkligen ett ämne som måste pratas om ofta och mycket då det är ett av de vanligaste problemen i dagens samhälle.  Du får mer en gärna dela min historia på bloggen då jag själv har lagt ut den många gånger och hoppas att den ska inspirera andra att må bättre för det är något som ständigt måste jobbas med.  Här kommer min historia:  Jag har en mycket nära relation till mobbning då jag själv var utsatt av psykisk mobbning under 7 år i skolan. För min del så började mobbningen nästan så fort som vi började skolan och då kunde det handla om små saker som att jag umgicks med killar mycket mer än vad jag umgicks till tjejer men som åren gick så ändrades även mobbningen. Nu brydde sig mobbarna inte så mycket om att jag umgicks med killarna utan över den tanken på att jag försökte hitta vem jag var samtidigt som jag konstant fick höra att jag var tjock, ful och att ingen tycker om mig. Fast jag fick höra dessa orden dagligen så kämpade jag varje dag för att inte ge dem nöjet över att se att de hade knäckt mig utan istället så höll jag allt inom mig då jag inte vågade berätta för någon vad som hände. Jag berättade en gång för en lärare i hop att det skulle sluta men det blev värre och efter det så berättade jag aldrig det för någon igen. Under dessa åren så var jag ofta väldigt deprimerad men var inte en människa som ville ge min smärta till någon annan så istället tog jag på mig ett leende på utsidan medan jag timme efter timme och dag efter dag slogs mot demonerna på insidan. Flera gånger under dessa åren så hade jag självmordstankar och det var först när en person väldigt nära mig tog självmord som jag började bearbeta dessa tankarna och bestämde mig för att jag aldrig skulle vilja ge någon den sorgen som jag kände efter denna personen.  För min del så var den värsta tiden av mobbningen i slutet då jag blev mobbad av min egen kusin. Vi hade på några år gått från att vara som systrar till att knappt prata med varandra men jag trodde aldrig att hon skulle mobba mig. Det var verkligen en sak att bli mobbad av personer som man känt några år men att bli mobbad av en familjemedlem var en helt annan smärta. Detta skulle bli den första och enda gången som jag faktiskt berättade för mina föräldrar om vad som hände så vi kunde få ett slut på det. I dag så är jag väldigt öppen med min tid som mobbad då det har hjälpt mig att hitta mig själv men jag har en lång bit kvar och även om resan är väldigt lång så har den varit värd det för den har gjort mig till den jag är. Jag jobbar ständigt med att få ett slut på mobbningen i dagens samhälle, jag har bland annat skrivit en musikal som handlar just om mobbbning och backar aldrig från en möjlighet att berätta min historia i hop att någon ska bli inspirerad att våga vara sig själv!  Här har du min historia. Jag hoppas att du får in många fler och tänk på att oktober är inte bara bröstcancer månaden utan också anitmobbning månaden.

Mvh Maria

 

_____________________________________________

Ush, fyfan för folk alltså. 
Hur fan kan man mobba en annan person så den personen tillochmed får självmordstankar?
Tänker inte folk på hur farligt det är, hade du kanske velat leva med att det var ditt fel att personen du mobba tog livet av sig, freak!
Nej Maria, jag tycker du är super modig som vågar prata om var du varit utsatt för och jag tycker det är hemskt.
Jag vet även var detta tagit dig idag, för jag vet precis vem du är hehe. :)
Du är en super go tjej, bry dig inte om vad folk säger.. Du är fin som du är, och skit i din kusin säger, fuck henne! :)

Tips!

 
En tjej kommenterade och ville jag skulle tipsa om hur jag gör för att plugga till mina prov tex. Och jag tänkte faktiskt besvara henne på de frågorna. Och hoppas du får svar på det du undrar och att mina tips funkar på dig.
 

  • Börja plugga i god tid, lite varje dag. Så man inte sitter med allting dagen innan, gör man det kanske man får in det i huvudet med då sätts det inte i långtidsminnet och då glömmer man allting ingen direkt efter provet. Då var det alltså meningslöst att plugga. Så börja plugga i god tid!

  • Skriv mycket.. Man lär sig jättemycket genom att skriva ner allt, tillexempel ställa frågor till sig själv. Skriva ner frågor på ett papper och besvara dem. Om och om igen, ända tills man känner att man kan det!

  • Be någon förhöra dig. Kanske din mamma, pappa eller kanske något syskon kan förhöra dig, ställa frågor till dig, då ser man också vad man inte kan och behöver plugga mer på, det är super bra. 

  • Men.. Viktigaste av allt är att man måste ha motivation, har man inte det kan man lika bra skita i det. Försök att tänka på varför du går i skolan, värdesätt allting du gör. 

Så där är några utav mina tips iallafall, det är inte säkert att de funkar på dig.. Alla lär sig olika, det är väldigt individuellt så att säga. Men detta är de sättet jag lär mig bäst på allafall.
KRAM
 

Godkväll!

Hejhej alla fina!
 
Har vilat ganska länge nu känner jag, men skönt var det. Hoppas det blivit bra tills imorgon, pallar inte va hemma från skolan -,- 
Iallafall har fått massa fina kommentarer både på mailen och på bloggen, tänkte besvara en av dem.. Men tänkte göra det i ett annat inlägg faktiskt, för tror det inlägget blir ganska långt. 
Tänkte faktiskt hinna göra det nu innan jag ska natta Eliaz fisen. Han ska lägga sig vid 8 så det hinner jag väl?
 
Jaja, jag och Stefanie tänkte ha fest, en halloween fest, det hade varit super roligt.. Ska man eller inte?
Både vill och ändå inte, liksom en fest där alla måste klä ut sig! 
Ska tänka på det lite, hehe hade varit sjukt kul iallafall.
 
Men tänkte avsluta detta inlägget nu och svara på kommentaren som en tjej skrivit. Hörs!
PUSS

Ajajaj!

Vilka djävulska magsmärtor jag har, de gör riktigt ont. Har ändå försökt vara i skolan så länge jag bara kunde, men nu stod jag inte ut mer, jag brukar aldrig gnälla. Nu kanske nu förstår hur ont detta verkligen gör. Nu ska jag bara vila, ja fyfan! Blir de inte bättre får jag ju söka upp en läkare, får hoppas de blir bättre..
Men vi hörs sen, love you :)

Back in school!

 
Nu sitter jag i skolan, sitter och väntar på att vi ska börja.. Börjar om en kvart ungefär. Har inte speciellt mycket att skriva om eftersom dagen knappt börjat. Men iallafall, är trött som tusan idag inte haft någon bra natt eftersom jag inte mår speciellt bra, men vafan blir snart frisk. Så idag ska min dag gå ut på att vila efter skolan, busa lite med Eliaz och så. I helgen har jag som sagt festat och varit på bio. I fredags var vi på bio och kollade på paranormal activity 4, den SÖG som jag sa i mitt videoinlägg om ni sett den, om inte så kolla ;)
Sen lördags firade vi André min bästa vän. Som fyller 20 år på onsdag, Har haft en riktigt rolig helg, bästa på länge faktiskt. Aja, vi hörs lite senare. Puss!
 

Måndag!

Usch ja, då var det måndag igen. Jag känner mig inte helt frisk men valde att ändå gå till skolan idag. Annars missar man så satans mycket och det orkar jag inte.. Har precis lämnat Eliaz på dagis och är själv på väg till skolan. På schemat idag står vård & omsorg, och psykologi..
Kan blogga mer när jag kommit fram till skolan, puss!

Fredagens videoinlägg!

Bioo! ;)

Eliaz säger godnatt!

Ligger nu och nattar min älskade son. Och har gjort nu de senaste 40 minuterna. Han vill inte alls idag, buhu!
Förhoppningsvis somnar han snart, så jag kan duscha och sen glo Beck!
Skola imorgon igen ju, sen nästa vecka är det looov. Funderar på om man skulle börja köpa julklappar redan nu istället för att vänta tills typ dagen innan som jag alltid gör annars hahaha!

Har ni börjat köpa julklappar ännu?

Söndag!

Usch ja, idag har bara varit en ren slappe dag. Har lekt och myst med Eliaz hela dagen. Super mysigt!
Ikväll blir det kvällstid med mina kära pojkar.. Blir väl att titta film och feta oss.. :) kan kanske blogga mer sen.

Ps. Snackade med tjejen som gör lin design innan idag och det verkar som den blir klar idag eller imorgon. Puss

Världens bästa vän!

Jag har en bästa vän, en vän som betyder allt för mig. En vän som alltid finns där när jag behöver honom. Jag och min bästa vän gör allt tillsammans allt! Och så kommer det förhoppningsvis alltid vara, för när vi gör de så har vi alltid så jävla roligt! Min bästa vän heter andre, 🌹. Har man en sån vän som jag har så ska man ta vara på de, för såna vänner växer inte på träd! Långt ifrån. Att hitta en sån kompis idag är som att hitta en nål i en höstack, tekniskt sett omöjligt! Jag älskar dig André, du är bäst!

Godmorgon!

Tänkte jag skulle byta till denna bloggen nu..
I mitt första inlägg skrev jag att jag inte skulle börja blogga här förens denna bloggen var färdig, men skit i det.
Orkar inte vänta mer, och vill inte göra er fina besvikna genom att inte blogga.. Så därför tänkte jag att jag börjar här nu istället, har gjort en tillfällig design iallafall så den duger väl..
 
Men iallafall, igår festade vi loss, världens bästa vän fyller 20år på onsdag, så vi firade honom i går.. Riktigt roligt hade vi, faktiskt! 
Har massa bilder jag tänkte lägga upp här nedan så ni kan få se, hahah!
Idag mår man ju som man förtjänar right, hahaha!
Men vafan, jag festar så sällan så vad gör de om man festar till de ordentligt ibland?
Jag är en bra mamma till mitt barn ändå.
Aja, har inte mycket mer att skriva just nu. Vi hörs sen, love you guys! <3
 

Ny blogg!

Hejsan!
Tänkte jag skulle byta från nattstad & hit. Orkar inte med allt klabb på nattstad, jävla skit sida. Så förhoppningsvis slipper jag bli missnöjd här.. Iallafall, hoppas att alla mina läsare följer med mig hit och fortsätter läsa min blogg om mitt och Eliaz liv. Kommer fortfarande vara samma vanligt Samantha fast med annan adress. Drar först igång bloggen när jag har en riktigt design och förhoppningsvis får jag det i denna veckan så jag kan börja blogga här och slippa äckliga nattstad. För er som är nya och vill läsa min blogg tänkte jag ta och presentera mig lite.
 
Jag heter då Samantha, är snart 21år och har en son vid namn Eliaz 1½ år. Jag är tillsammans med Eliaz pappa johnny, och jag pluggar till undersköterska på heltid. Jag bor i klippans kommun, och har även Eliaz på dagis här. På våran fritid umgås vi med vänner, och myser som en familj. Jag älskar att vara social, ut och festa och dansa även om det inte händer allt för ofta nu efter jag blev mamma, men så är det ju. Det är vad man gör det till. Har inte mycket mer att tillägga, är det något ni undrar så får fråga.
RSS 2.0